Praktijk voor psychotherapie en persoonlijke ontwikkeling.

[slideshow_deploy id=’3058′]

WIE BEN IK

Ik ben Nadine (°1964). Mijn passie voor mensen en wat hen beweegt, leidde me via een loopbaan in het onderwijs en opleidingen tot holistische yogadocente en kindercoach naar de wereld van psychotherapie.

Ik ben therapeute in de Interactionele Vormgeving (vierjarige opleiding) en specialiseer me nog steeds verder, o.a. in het werken rond trauma en verlies, relatietherapie en mindfulness.

WERKWIJZE

Mijn werkwijze is gebaseerd op Interactionele Vormgeving.

Deze therapievorm brengt verschillende therapeutische stromingen met elkaar in interactie tot een nieuw model. In dit model staat het zelfhelend vermogen van elke mens centraal. Dit krijgt vorm in een therapie op maat met respect voor ieders tempo en eigenheid.

In onze therapeutische relatie maken we samen de reis op zoek naar je kracht of naar wat jou (terug) in beweging kan brengen. Een milde, niet oordelende houding tegenover jezelf en aandacht voor het hier en nu vormen de basis van onze reis samen.

Als IV-therapeute ben ik aangesloten bij de Vlaamse Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving.

PSYCHOTHERAPIE

“Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt, is niets vergeleken bij wat in ons ligt.” (Ralph Waldo)

Doelgroep: kinderen – volwassenen – koppels
Psychotherapie kan helpen bij:
– stressklachten
– vergroten van veerkracht
– verwerken van verlies en rouw
– burn-out
– verwerken van trauma
– relatieproblemen
– persoonlijke groei en zingevingsvragen
– (faal)angst
– …

Soms lijkt alles woelig of mistig. Je voelt je machteloos, klein of in de war. Misschien ben je onrustig, bang of totaal uitgeput. Gedachten spoken door je hoofd en gevoelens overspoelen je. Het lijkt wel alsof je de weg kwijt bent. Misschien mis je de hoop of het vertrouwen om verder te kunnen gaan.

In therapie gaan we samen zoeken hoe jij opnieuw in je kracht kunt gaan stsaan en beweging kunt brengen in een vastgelopen verhaal. Of hoe jij en je partner terug verbinding kunnen vinden met elkaar.

Afspraak mogelijk op woensdag.
Duur van een sessie: 1 uur