Tiffany Veys

WIE BEN IK

“Intensief spreken en zingen is topsport.”

Je stem is meer dan je stembanden alleen. Zowel je vocale gezondheid als je stemkleur worden beïnvloed door het welzijn van je lichaam en je mindset of denkstijl:  Je “mind” beïnvloedt je “voice”.

Daarom is de aanpak en werkwijze in de vocal coachingsessies volledig aangepast aan het individu. Vocale technieken met daaraan gekoppeld succesvolle technieken zoals core training, (voice) massage, kinesiotaping, mindfulness, hartcoherentietraining en yoga. Weet je immers hoe je “mind” en “body” te sturen, dan heb je onmiddellijk ook controle over je “voice“.

Tiffany Veys, is head vocal coach & founder van Mind The Voice (www.mindthevoice.be), een uniek steminstituut voor voice artists & vocal performers. Sinds 2020 maakt ze ook deel uit van het team van Xavier Le Clef, waarbij ze samen de gezondheid van de stem centraal zetten.

Ze is auteur van het boek “Mind The Voice. Zo leer je zingen!” en co-auteur van het boek “De Stembijbel“, co-founder van de Mind The Voice SOVT-trainer (www.sovttrainer.com), en pionier van een eigen methodiek met als kernfilosofie: de link tussen stem, lichaam & geest.

Technieken uit de sport, fysiotherapie, personal coaching,… combineert zij met technieken uit de psychologie, mindfulness,… en koppelt dat moeiteloos terug naar de vocalist on stage: performen, zangtechniek, interpretatie, emotie, acting,…

Full aandacht voor “de mens achter de stem” is de sleutel om een totale begeleiding te bieden aan vocal performers. Vinden wat een artiest, een stem, een persoonlijkheid uniek maakt.

Samen met het instituut van Xavier Le Clef streeft ze ernaar het beste te halen uit de stem. ‘Striving for excellence so that singers & actors can reach their full potential.

 

Meer informatie of contact:
www.mindthevoice.be
info@mindthevoice.be
tiffany@mindthevoice.be
Tel: 03/298.04.94